Voor stellen

Vrijen vanuit verbinding & gevoel

Dit is het vervolg op de online training “Geheimen van de vrouwelijke & mannelijke opwinding”

Vind je jouw seksleven soms gedoe?

Heb je er de puf niet meer voor of vind je het eigenlijk helemaal niet zo fijn? Terwijl jouw relatie wel de moeite waard is om daar verandering in aan te brengen?

Beide voelen jullie al enige tijd het verlangen naar verandering in jullie seksleven. De sleur zit erin, jullie genieten niet (meer) intens en het is vooral een verplicht nummertje aan het worden. Het vele thuiswerken, gebrek aan ontspanning, de kids en andere dagelijkse beslommeringen laten weinig ruimte over voor een spannend seksleven.

De online training ‘Vrijen vanuit verbinding en gevoel’ gaat jullie helpen om weer fijn te vrijen.

N

Weer verbinding en contact met elkaar onder de lakens

N

Elkaar gepassioneerd kunnen bevredigen en beminnen

N

Op hetzelfde level van opwinding komen

Tijdens deze training krijgen jij en je partner de mogelijkheid om te leren van mijn expertise op het gebied van seksualiteit, intimiteit en verbinding.

Verdieping van de mannelijke en vrouwelijke opwinding. Ik leer je voelen tijdens de seks. Ik leer je een nieuwe manier van vrijen te ervaren, waarbij je uit je hoofd gaat en in je lijf komt.

 • Als man merk je dat ze weer reageert op wat je doet tijdens het vrijen. Ze raakt intens opgewonden en we kunnen weer samen lekker lang genieten. De spanning is terug én ze heeft alweer het initiatief genomen om te beginnen.
 • Als vrouw voel je dat de verleiding terug is . Jullie vrijen weer met passie en liefde. Je voelt je met hem verbonden na elke vrijpartij. Jullie snappen elkaar nu beter in bed.

Dit is allemaal mogelijk voor jullie. En ik help je graag bij deze reis. Om weer dichter bij elkaar te komen. Elkaars lichaam opnieuw te ontdekken. Een diepere laag van intimiteit te bereiken waardoor zij loslaat, in overgave komt en het the Ultimate pleasure bereikt. Dat is de key voor de beste seks, die je hoogst waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren.

Ben jij klaar om jouw seks leven te boosten? Dat kan nu via deze unieke online training waarbij ik jou help weer deze mate van intimiteit, verbinding en opwinding te bereiken.

Je gaat in deze training leren:

 • De geheimen van de vrouwelijke en mannelijke opwinding: hoe werken die?
 • Hoe je een nog betere minnaar en minnares kunt worden. Je leert war het andere geslacht nodig heeft. Het spelen, plagen in de connectie is ook een belangrijk onderdeel.
 • Hoe je elkaar nog beter kunt aanvoelen en begrijpen. Vrijen met aandacht en gevoel.
 • Hoe je uit hoofd komt, een belangrijk onderdeel om in verbinding te kunnen gaan.
 • Loslaten, belangrijk thema bij vrouwen. Hoe leer ik jullie.
 • Vele tips om elkaar te verleiden en op te winden. alles vanuit verbinding en gevoel.
 • Erogene zones bij de vrouw en hoe deze te bespelen
 • Onderdelen van de erotische massage zoals de body-to-body massage.
 • Vaginale massage en penismassage.
 • G-spotstimulatie, inclusief vrouwelijke ejaculatie (spuiten) – indien jullie dat willen.
 • Standjes voor meer verbinding maar ook het raken van de g-spot.
 • Orale seks vanuit gevoel

Online training

Vrijen vanuit verbinding & gevoel

Het is mijn passie en hartsverlangen stellen te helpen bij de spark weer terug vinden in hun seks leven. Daarom heb ik besloten een online training aan te bieden. Zodat het toegankelijker wordt mensen te helpen transformaties door te gaan op het gebied van seks en intimiteit.

Early bird aanbieding

Aangezien de training in ontwikkeling is kan je nu profiteren van een early bird prijs van slechts €300,-. Deze actie loop tot 15 juli. Waarna de prijs wordt verhoogd naar €450,-. Pak dus je kans voor dit tarief in te stappen. Vanaf 1 augustus is de training beschikbaar.

Upgrade

Privé workshop

Wil je naast deze online training samen een privé workshop met Tania waarin zij met jullie meekijkt in hoe jullie relatie functioneert en hoe je dit kunt veranderen? Jullie met oefeningen laat ervaren hoe je elkaar aanraakt vanuit verbinding en met gevoel?
Boek dan een privé workshop als aanvulling op de online training.

Dit krijg je

 • Je krijgt uitleg over de verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke manier van opwinding
 • We kijken samen hoe dit in jullie relatie functioneert en hoe je dit kunt veranderen
 • Ik laat jullie oefenen hoe je elkaar op de rug aanraakt vanuit verbinding en mét gevoel, je hoeft je verder niet uit te kleden
 • Je krijgt zes maanden toegang tot online oefenmateriaal (sekstechnieken vanuit een ander perspectief t.w.v. €79,90)
 • Je krijgt zes maanden toegang tot de online trainingen voor man en vrouw (Betere seks door begrip over behoeften en ontspanning t.w.v. €178)
 • Ik leer jullie enkele tools om uit het hoofd te gaan
 • Je ontvangt persoonlijk advies tijdens de oefeningen
 • De workshop vindt plaats op mijn sfeervolle locatie, speciaal hiervoor ingericht in Hilversum
 • Meestal hebben we daarvoor twee á drie uur nodig en de kosten zijn inclusief de online training ‘Vrijen vanuit verbinding & gevoel’: €700,- per workshop voor twee personen.

Zij gingen je voor

Wij hadden na 20 jaar samenwonen behoefte in ons seks leven aan nieuwe inspiratie en om de sleur te doorbreken. Ook misten we nog vaardigheden om het elkaar naar de zin te maken bij het vrijen. In de workshop hebben wij van Tania geleerd, om bij het vrijen niet “in je hoofd” te blijven, maar je meer te richten op je gevoel in het “hier en nu”. Ook het seks taboe van vroeger tijden bleek nog steeds een rol te spelen. Op haar website staan uitstekende instructiefilmpjes, hiermee heeft zij ons de fijne kneepjes bijgebracht. Wij zijn 70+ maar nog niet te oud om bij te leren! Tania, wij hebben je inzichten als zeer waardevol ervaren. Heel hartelijk dank hiervoor!

We merkten dat we steeds minder seks hadden. Eerst schoven wij dit onder het kopje ‘Wij zijn al heel lang samen’ tot het moment dat we geen genoegen meer namen met deze reden. Toen we na wat struinen op het internet terecht kwamen bij Tania voelde het meteen goed. Inmiddels is het een aantal weken geleden dat wij bij Tania in de praktijk geweest zijn en wat zijn wij blij dat we besloten haar hulp te vragen. De verbinding die wij kwijt waren is weer helemaal terug! De tips die wij tijdens de sessie hebben gekregen zijn goed te gebruiken thuis. Het succes van Tania is dat zij zelf heel open is over haar eigen ervaringen en dat zij helemaal niet oordeelt over waar wij individueel en als paar tegenaanlopen. Wij adviseren iedereen om aan hun seksuele relatie te werken, want iedereen verdient een echte connectie met zijn partner!

Wil jij (weer) lekker leren vrijen?

Online training

Vrijen vanuit verbinding

Nu in de early bird van €450,- voor €300,-

Privé workshop

Vrijen vanuit verbinding

Incl. de online training van €850,- voor €700,-