Tania Mulder

Sekscoach voor mannen, vrouwen & stellen

Mijn huwelijk stond op het spel

Doordat ik geen zin meer in seks had, stond mijn huwelijk op het spel. Mijn zoektocht naar wat ik kon doen om de seks weer op een hoger en bevredigender niveau te brengen is de basis geworden van mijn persoonlijke aanpak. Alles in mij schreeuwde vervolgens “dit moet ik delen”! 

Ik heb ontdekt dat wanneer we in een relatie allebei een gevoel van verbondenheid, intens genot en persoonlijke bevrediging kunnen ervaren, wij een betere basis voor een gezonde, langdurige relatie creëren. Seks die gebaseerd is op elkaar goed leren kennen, aanvoelen, bevoelen en bevragen is enorm betekenisvol.

Sekscoaching & ondersteuning

Ik bied ondersteuning aan koppels die merken dat hun seksuele relatie niet meer voldoet aan hun verwachtingen. Ze willen ontdekken hoe ze het anders kunnen aanpakken, omdat ze tijdens het vrijen niet de gewenste resultaten behalen, maar wel een sterk verlangen hebben naar verbondenheid, intimiteit, opwinding en erotiek. Ook individuen, inclusief alleenstaanden, die bereid zijn om het gesprek aan te gaan over een van de grootste taboes in onze maatschappij: het verlangen naar een nieuwe manier van vrijen met mijn partner, zonder te weten hoe dit te bereiken.

Het vinden van echte verbinding

Toen mijn eigen huwelijk en seksleven saai begon te worden, ik steeds minder zin kreeg en we beiden niet de bevrediging kregen die we zochten zijn we gaan swingen (Noodoplossing), kregen een open relatie omdat ik het verlangen had om BDSM te ervaren. Mijn man kon mij dit niet geven en wij besloten samen dat ik dit in mijn eentje mocht gaan ontdekken. Daarin ontdekte ik pas wat de werkelijke overgave, het absolute loslaten en de daardoor ontstane bevrediging met mij kon doen. Maar waarom dat zo was wist ik nog niet meteen.

Nu weet ik dat dit alles te maken heeft met de verschillen in seksuele beleving tussen mannen en vrouwen en het vinden van de echte verbinding in een relatie tijdens de seks.

Wat zeggen zij…

Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 20 jaar getrouwd, we hebben een prima seksleven vonden we, maar we merkte ook dat de jaren samen het spannende en nieuwe er wel een beetje vanaf had gesleten. Vaker deden we een beetje ons eigen ding, in onze eigen bubbel. Tania heeft ons met enkele simpele voorbeelden en inzichten doen inzien dat het helemaal anders kan! Aandacht (oprechte aandacht!) voor elkaar maakt dat je samen in een heerlijke bubbel kan komen, niet ieder in z’n eigen bubbeltje. Een wereld ging voor ons open. We dachten elkaar en onszelf zogoed te kennen, maar er valt heel zo veel te leren! En het zijn echt de (achteraf) eenvoudige dingen die het verschil maken en Tania legt het heel helder uit. Mannen en vrouwen beleven seks echt héél anders, maar je kan elkaar zo simpel leren begrijpen. Tania, dank je wel voor heldere uitleg en inzichten.

Lang hebben we ons afgevraagd wat wij fijn zouden vinden in ons sexleven. Alle scenario’s hebben de Revu gepasseerd. Via Google kwamen we bij de site uit van Tania.Vandaag was het zover en reden we vol spanning naar Hilversu m. In de auto waren er nog wel vraagtekens over het hoe en wat. Bij binnenkomst werden we op ons gemak gesteld door eerst even wat te drinken. Koffie   Tijdens het gesprek met Tania worden er diverse vragen gesteld en worden wij ons er bewust van waar het wel eens fout gaat bij ons. Zowel voor haar als voor hem een echte eye opener. Het klinkt allemaal erg logisch. Het praktijk gedeelte was voor ons een hele beleving. Dat mannen anders inelkaar steken dan vrouwen is wel duidelijk nu, het kwartje is gevallen.

Ultieme, intense seksbeleving met je partner

Seks is geen op zichzelf staand fenomeen. De uren waarin wij seks beleven zijn een basis voor de rest van onze relatie. Vrolijk en blij zijn na een vrijpartij geeft ook aan je andere activiteiten een boost. Maar de juiste weg vinden, stappen zetten en oefenen in hoe, wat en met welke tools je dit dan bereikt is een complex traject. Met mijn visie op seksualiteit waarin verbinding en gevoel voorop staan kan iedereen dit bereiken.

Niet de platte, orgasmegerichte seks is de basis, maar helaas is dat wat we zien, leren en ook denken te moeten doen voor een fantastische avond seks.

Ik neem je mee naar een andere manier van vrijen die meer biedt, dieper aanvoelt en nog meer verbindt dan alle andere manieren van seks bedrijven. Leren te begrijpen wat de ander nodig heeft voor zijn of haar opwinding is daarbij essentieel.

Mijn werk is gebaseerd op vele ervaringen en inzichten die ik graag wil delen, zodat je niet zelf die lange, ingewikkelde en soms pijnlijke weg hoeft te bewandelen naar een ultieme, intense seksbeleving met je partner.

Op zoek naar een bevredigend seksleven?

error: Content is protected !!

Verbeter je seksleven

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven