Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
148 berichten.
F&I
Als gelukkig stel, met een fijn seksleven en jonge kinderen (0 en 3) zochten wij een verrijking van ons seksleven. We hadden geen concrete hulpvraag of doel, we gingen dit avontuur open in. Wat was het fijn bij Tania. We kregen een veilig gevoel en ze maakte erg fijn contact. We leerden van alles in theorievorm en praktijk. We namen vooral mee hoe in contact te kunnen blijven en in contact met je gevoel. Echt een enorme aanrader, ook als je tevreden bent met je relatie en seksleven. Dank Tania!!
Savi
hai Tania, wij zijn door jou warm welkom geheten. Wij zijn een stel die erg gelukkig samen zijn door onze diepe aansluiting met elkaar. We hebben prachtige mooie nachten samen. Maar als er iets nog zou kunnen zijn wat we mee kunnen nemen ,waarom nu niet direct ! Niet wachten tot de sleur , of als er iets mist in de aansluiting. Mijn inziens is het na onze ontmoeting met Tania überhaupt niet meer mogelijk om de verbinding te verliezen. Het is altijd te vinden door de handvatten die Tania gegeven heeft. In ons geval is oprechte aandacht voor mijzelf iets waar aan gewerkt kan worden. Doordat mijn man mij dit wel/altijd geeft leert hij mij aandacht aan mijzelf te geven. Mij zelf aandacht geven en ontvangen door mijn man zijn lichaam en geest heen, pante Rhei zou mijn lief zeggen. Wat een enorme constatering! Hoe mooi !
I&H
Hallo Tania, Wat een fijne middag hebben we bij jou beleefd. Uit je hoofd in je lijf oefenen we nu regelmatig en we genieten er volop van. Dank voor de inspirerende workshop en de vele tips om onze erotische reis meer inhoud en variatie te geven. I&H
H en Y
Gisteren waren we bij Tania. Wat een geweldige ervaring was dit. In een hele relaxte setting werden we vanuit de eigen ervaringen van Tania ingewijd in de valkuilen die in een relatie op sexgebied kunnen sluipen. Mijn vrouw vond het best spannend om uit de kleren te gaan, maar na de intake was deze spanning totaal verdwenen. Je leert elkaar echt elkaars lichaam te voelen, Een geweldige ervaring! Je voelt echt dingen die je nooit bij en van elkaar hebt gevoeld. We hebben genoeg oefenstof om mee aan de slag te gaan en gaan theorie en praktijk zoveel mogelijk oefenen en toepassen..
Anoniem stel
We hebben de cursus Sexcoaching 2 gevolgd. Tania spitste dit toe op onze situatie, gaf duidelijke uitleg, tips en praktische tools, zodat we onze prima relatie nog verder kunnen verdiepen. Een echte(lijke) aanrader!
K
This week I visited Tanya in order to better understand the Don/Sub relation dynamics and how to integrate this into our lives. Tanya provided me with the holistic insides of how it plays both in- and outside the bedroom as well as handles on how to make this own. In a short period, I learned a lot to start working with. Tanya is easy to talk to and does an excellent job in first understanding then explaining and confirming the messages are understood. I much apricate and recommend Tanya.
Anoniem echtpaar
Wij, echtpaar van 62 en 61 jaar, hebben de cursus vaker en fijner seks gedaan. Wij hadden open gesprekken en er werd goed door Tania geluisterd. De laatste jaren was er veelal een blokkade om fijne seks te hebben. Door de tips en technieken van Tania hopen we op een beter seksleven. Vooral de praktijk was wel een belevenis. Wij kunnen Tania wel aanbevelen als er problemen op seksueel gebied zijn. Wij hebben veel oefenstof mee gekregen om alles in de praktijk uit te voeren.
Marcel
Ik ben deze week bij Tania geweest. Nog nooit eerder gedaan of überhaupt eerder aan gedacht. Tania is een lieve spontane ‘no nonsense’ vrouw met overtuiging. Gedreven om nederland te helpen door met tips & tricks hun sexleven naar het volgende niveau te brengen. Ontzettend bedankt!
Jeffery
Ik wil tania bedankt met haar hulp Ik vond het begin echt spanned als singel man Maar toen ik eenmaal in gesprek was met haar was de spanning helemaal weg Ze Heb mee veel geleerd en uitgelegd in de paar dagen door het te doen leer je het beter en kon haar altijd appe voor Vragen echt een top vrouw en ik Heb het uit geprobeert bij mijn date ze was helemaal blij ze had het nooit zo lekker gehad zei ze ik Ben echt blij dat ik de cursus Heb gevolgd Mvg jeffery
Peter
Openhartig, beschaafd, leuk en leerzaam. Verschillende belangrijke puzzelstukjes vallen op hun plaats. Waarin mannen en vrouwen vaak anders denken, en waarin (en hoe) ze juist kunnen samenkomen. Dank je wel!
Nico en Marian
Vorige week zijn wij bij Tania geweest. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar vier uur verder kwamen we weer verrukt naar buiten. Tania heeft ons geleerd hoe we ons sexleven weer een boost kunnen geven. Heel openhartig leerde zij ons hoe het zover heeft kunnen komen dat dit compleet verdwenen was. En aan de hand van aanwijzingen, raad en goede tips van Tania, zijn wij ervan overtuigd geraakt dat we ons sexleven weer een nieuwe impuls kunnen geven om zodoende onze relatie weer compleet te maken. Heel veel dank, Tania.
Natasja
Ik had als verrassing een afspraak gemaakt voor mij en mijn partner bij Tania. Onze relatie heeft op verschillende vlakken aandacht nodig, zo ook ons seksleven. Nu zeggen ze vaak dat de vrouw weinig zin heeft en de man wel... nou dat is bij ons precies andersom. Gelukkig reageerde mijn partner enthousiast, al was hij net als ik wat zenuwachtig. Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Tania is heel open en we waren al snel ontspannen. Na een gesprekje over Tania en onze relatie, waarin we alles open konden benoemen en vragen, mocht ik me helemaal uitkleden. Mijn partner mocht zijn onderbroek aanhouden. We gingen eerst aan de slag met leren voelen. Wat een eye opener was dat! Hij leerde mij met aandacht aanraken, gewoon op mijn rug, en ik leerde om daarvan te genieten. Ook leerde mijn partner verschillende seksuele handelingen om mij te verwennen. Het was bijzonder dat Tania er dan naast zit, maar ik voelde me er niet ongemakkelijk bij. Het was voor ons allebei heel leerzaam. Daarna mocht mijn partner zich ook helemaal uitkleden. Het was mijn beurt om te leren aanraken met aandacht, op zijn rug. Ook dat was voor ons beiden heel leerzaam. Vervolgens leerde ik een body to body massage geven en verschillende seksuele handelingen om mijn partner te verwennen. Leren voelen is echt een les waar we nog heel veel tijd en energie in mogen steken. Maar wat is dat waardevol! We waren de verbinding kwijt in onze relatie en Tania heeft ons geleerd, door te leren voelen, hoe we daar aan kunnen werken. Ik kan het iedereen aanraden! Of je relatie/seksleven goed loopt of juist niet, een bezoek aan Tania maakt het nog veel mooier! De seksuele technieken leren is absoluut geweldig en hebben we geweldig veel plezier van. Maar het leren voelen en met aandacht aanraken, dat is voor mij wat het zo bijzonder maakt!
Anoniem stel
We hadden ons opgegeven voor de erotische massage. We wisten niet wat we moesten verwachten maar het was erg leuk en leerzaam. De tijd vloog voorbij!
Thom
Heb hele andere inzichten in relatie en sex gekregen. Tania is oprecht, eerlijk, duidelijk en neemt je mee op reis na pure sex. Absolute aanrader - niet twijfelen maar doen, niet morgen maar vandaag.
M
Tania heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in het vrouwelijk orgasme. Ze stelt je in het begin direct op je gemak en kijkt eerst wat je huidige kennis is. In een fijn en informeel gesprek bracht ze haar kennis over. Vanuit huis kreeg ik ook nog toegang tot de video’s. Dit bij elkaar maakt het een compleet pakket. Het resultaat is top. Mijn vriendin wist niet wat ze mee maakte. Kortom, een aanrader!
Anoniem stel
Tania heeft ons op weg geholpen naar een beter seksleven. Absoluut een aanrader!
Franco & Denise
We merkten dat we steeds minder seks hadden. Eerst schoven wij dit onder het kopje 'Wij zijn al heel lang samen' tot het moment dat we geen genoegen meer namen met deze reden. Toen we na wat struinen op het internet terecht kwamen bij Tania voelde het meteen goed. Inmiddels is het een aantal weken geleden dat wij bij Tania in de praktijk geweest zijn en wat zijn wij blij dat we besloten haar hulp te vragen. De verbinding die wij kwijt waren is weer helemaal terug! De tips die wij tijdens de sessie hebben gekregen zijn goed te gebruiken thuis. Het succes van Tania is dat zij zelf heel open is over haar eigen ervaringen en dat zij helemaal niet oordeelt over waar wij individueel en als paar tegenaanlopen. Wij adviseren iedereen om aan hun seksuele relatie te werken, want iedereen verdient een echte connectie met zijn partner!
Koos en Wiena
Wat een leuk ontvangst door Tania . Tania gaat op een leuke en sympathieke manier met je in gesprek zodat we ons al snel op ons gemak voelden. We hebben beiden een verleden en zijn als stel geïnteresseerd in meer diepgang van het seksleven. Dat is op een hele fijne manier door Tania op ons overgebracht.... Heel belangrijk is en dat is echt een boodschap....hoe je meer uit je hoofd kunt gaan om in je gevoel te gaan. Heel bijzonder hoe we ons hebben kunnen laten gaan. Tania hartelijk dank voor de liefdevolle uitleg en tips die we van jou mochten ontvangen en 100% zeker een verrijking .
Daniël
Als single jongen was ik erg benieuwd wat een praktijk cursus i.p.v. boeken, feedback en eigen ervaringen mij nog meer bij kon brengen. Ik had altijd al een andere kijk op seks dan de meeste mannen voor mijn gevoel en het was altijd lastig om met vrienden over dit onderwerp in detail te praten, want dan ervaar je al snel de porno-achtige grootspraak. Ja, leuk om het weg te lachen daarna, maar wijzer werd ik er niet van. Het was dus superfijn en interessant om van Tania bevestiging te krijgen en een nieuwe kijk op bepaalde technieken en details aangeleerd te krijgen en supertof om te zien dat iemand de focus juist op gevoel legt, want het is superbelangrijk! Via via kreeg ik een vrouwen groepschat te zien waarin ik als “seks god” verklaard werd. Dit is zeker dankzij Tania. “Great sex will be reported far and wide among the lands” zeggen ze haha. Heel veel plezier iedereen die les gaat krijgen van Tania! Een goede persoonlijke investering en ook voor koppels uiteraard.
Anoniem stel
Voor de workshop hadden we al een goed seksleven. We waren opzoek naar een verantwoordelijke manier van experimenteren. Maar we hebben zoveel meer gekregen. De seks is niet alleen lekkerder en spannender maar ook veel liefdevoller en met veel meer aandacht. We mochten al niet klagen, maar nu is het helemaal fantastisch!