Sekstips en seks advies voor stellen

Willen jullie graag je seksleven verrijken?

  • Meer passie in bed?
  • Willen jullie leren om te vrijen met meer overgave?
  • Wil je met net zoveel verlangen naar elkaar kijken als in het begin van je relatie?
  • Willen jullie graag nieuwe dingen ontdekken in seks?
  • Dat kan via deze website waar ik je sekstips voor stellen geef of  met persoonlijke coaching die ik aanbied.

Een verrijking voor je seksleven

Ook al heb je niet te klagen over je seksleven, misschien heb je wel zin om nieuwe dingen te leren en jezelf en elkaar nog meer te laten genieten in bed. Op deze website kunnen jullie veel informatie, tips en voorbeelden vinden om jullie relatie een extra boost te geven.

Van sleur naar passie

Voor andere stellen verdwijnt de passie. In het begin van je relatie ben je vaak nog verliefd en komt de zin in seks vanzelf. Na een tijdje wordt dat meestal wat minder. Je bent erg vertrouwd met elkaar, vrijt vaak op dezelfde manier en vind elkaar gewoon niet zo spannend meer. Deze website is ook geschikt voor deze stellen.

Wil je weten hoe je je seksleven kan verrijken en (weer) zin krijgt om te vrijen met elkaar?
Lees dan verder bij de volgende onderwerpen:

Sekscoaching

Sekscoaching

Vaker en fijner seks hebben Vind je jouw seksleven vooral gedoe? Heb je er de put niet meer voor of vind je het eigenlijk helemaal niet zo fijn?...

Lees meer
Verrijking seksleven

Verrijking seksleven

Sekscoaching online Verrijk je seksleven, er valt nog meer te ontdekken dan jullie denken. De hogeschool van seks.Meer genieten? En een diepere...

Lees meer

Coaching en les voor stellen

Veel stellen zouden hun relatie wat meer spanning willen geven, maar weten niet goed waar te beginnen. Ik ben coach en kan daarbij helpen.
TIP: lees de teksten samen, dat zal al helpen om jullie seksleven te verrijken of verbeteren. Lees ook de rubriek ‘mannen’ (over vrouwen), en de rubriek ‘vrouwen’ (over mannen)

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met intimiteit-sekscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.