Voor stellen

Seksles / sekscoaching

Verrijking van jullie seksleven?

 • Meer variatie, dus kwalitatief nog betere seks. Nieuwe technieken leren?
 • Meer diepgang en contact tijdens het liefdesspel
 • Alle geheimen ontdekken van de mannelijke en vrouwelijke opwinding?
 • Passie, intimiteit, connectie en diepgang ervaren?
 • Vrijen in overgave? Leren loslaten en genieten van het moment?

Verbetering van jullie seksleven?

 • De klik niet kunnen vinden?
 • Niet/moeilijk klaarkomen of te snel?
 • Geen zin in seks?
 • Onzeker?
 • Pijn tijdens het vrijen?
 • Je bent zo vaak afgeleid door de kinderen, je werk of de eindeloze to-do lijstjes in je hoofd. Zou je dit zo graag willen uitzetten en dan diepgaand genieten van jullie vrijpartij?

Zouden jullie helemaal vastzitten rond om het thema “geen zin in seks” dan wil ik jullie verwijzen naar www.taniamulder.nl

Spannend, Intens en bevredigend seksleven? Dat kan!

Herontdek je seksleven

Deze lessen zijn ontworpen voor stellen die streven naar zowel een bevredigend seksleven als voor degenen die wellicht enige uitdagingen ervaren. Mijn benadering is altijd afgestemd op jullie specifieke behoeften. Mijn doel is om jullie de verfijnde aspecten van seks en intimiteit, spanning en connectie bij te brengen, waardoor jullie elkaar op een dieper niveau kunnen herontdekken. Jullie zullen merken dat de intensiteit van jullie seksuele relatie aanzienlijk zal toenemen. De nieuwe inzichten en ideeën die jullie zullen opdoen, zullen ongetwijfeld een verrijking betekenen voor jullie seksleven.

Online trainingen

De mannelijke & vrouwelijke opwinding 

Begrijp elkaar,
kom uit je hoofd en voel

 Workshops

Vrijen met connectie of erotische massage

 Beleef samen de seks op een intense manier

Zij gingen je voor

Wij hadden na 20 jaar samenwonen behoefte in ons seks leven aan nieuwe inspiratie en om de sleur te doorbreken. Ook misten we nog vaardigheden om het elkaar naar de zin te maken bij het vrijen. In de workshop hebben wij van Tania geleerd, om bij het vrijen niet “in je hoofd” te blijven, maar je meer te richten op je gevoel in het “hier en nu”. Ook het seks taboe van vroeger tijden bleek nog steeds een rol te spelen. Op haar website staan uitstekende instructiefilmpjes, hiermee heeft zij ons de fijne kneepjes bijgebracht. Wij zijn 70+ maar nog niet te oud om bij te leren! Tania, wij hebben je inzichten als zeer waardevol ervaren. Heel hartelijk dank hiervoor!

We merkten dat we steeds minder seks hadden. Eerst schoven wij dit onder het kopje ‘Wij zijn al heel lang samen’ tot het moment dat we geen genoegen meer namen met deze reden. Toen we na wat struinen op het internet terecht kwamen bij Tania voelde het meteen goed. Inmiddels is het een aantal weken geleden dat wij bij Tania in de praktijk geweest zijn en wat zijn wij blij dat we besloten haar hulp te vragen. De verbinding die wij kwijt waren is weer helemaal terug! De tips die wij tijdens de sessie hebben gekregen zijn goed te gebruiken thuis. Het succes van Tania is dat zij zelf heel open is over haar eigen ervaringen en dat zij helemaal niet oordeelt over waar wij individueel en als paar tegenaanlopen. Wij adviseren iedereen om aan hun seksuele relatie te werken, want iedereen verdient een echte connectie met zijn partner!

error: Content is protected !!

Verbeter je seksleven

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven