Voor stellen

Seksles / sekscoaching

Herken je dit als man?

  •  Mis je jullie wilde vrijpartijen van vroeger?
  • Lijkt het wel alsof ze er niet meer helemaal bij is als jullie wel vrijen?
  • Mis je de spontaniteit, de spanning en haar reactie op wat je doet?
  • Zou je haar zo graag willen laten genieten?
  • Zou je het leuk vinden als zij weer eens de eerste stap zet?

Herken je dit als vrouw?

  • Geniet je gewoon niet meer zoals vroeger van jullie seks?
  • Is vrijen een moetje geworden? Wil hij gewoon vaker dan jij?
  • Je bent zo vaak afgeleid door de kinderen, je werk of de eindeloze to-do lijstjes in je hoofd. Zou je dit zo graag willen uitzetten en dan diepgaand genieten van jullie vrijpartij?

Wil jij graag vrijen met meer gevoel en vanuit verbinding, om zo een fantastisch seksleven te hebben? Dat kan!

Herontdek je seksleven

Alle problemen in bed hebben twee oorzaken. Een: de grote verschillen tussen de manier waarop mannen en vrouwen opgewonden raken. Twee: we zitten allemaal te veel in ons hoofd!

Onderstaande cursussen helpen je stap voor stap om meer gevoel en verbinding te ervaren en zo samen een fantastisch seksleven te hebben.

Online trainingen

De mannelijke & vrouwelijke opwinding 

Begrijp elkaar,
kom uit je hoofd en voel

Online | Workshop

Vrijen vanuit verbinding &
gevoel

Beleef samen de seks op een intense manier

Privé coaching

Reddingstraject
voor je relatie en je seksleven

Voor als jullie in een neerwaartse spiraal zitten

Zij gingen je voor

Wij hadden na 20 jaar samenwonen behoefte in ons seks leven aan nieuwe inspiratie en om de sleur te doorbreken. Ook misten we nog vaardigheden om het elkaar naar de zin te maken bij het vrijen. In de workshop hebben wij van Tania geleerd, om bij het vrijen niet “in je hoofd” te blijven, maar je meer te richten op je gevoel in het “hier en nu”. Ook het seks taboe van vroeger tijden bleek nog steeds een rol te spelen. Op haar website staan uitstekende instructiefilmpjes, hiermee heeft zij ons de fijne kneepjes bijgebracht. Wij zijn 70+ maar nog niet te oud om bij te leren! Tania, wij hebben je inzichten als zeer waardevol ervaren. Heel hartelijk dank hiervoor!

We merkten dat we steeds minder seks hadden. Eerst schoven wij dit onder het kopje ‘Wij zijn al heel lang samen’ tot het moment dat we geen genoegen meer namen met deze reden. Toen we na wat struinen op het internet terecht kwamen bij Tania voelde het meteen goed. Inmiddels is het een aantal weken geleden dat wij bij Tania in de praktijk geweest zijn en wat zijn wij blij dat we besloten haar hulp te vragen. De verbinding die wij kwijt waren is weer helemaal terug! De tips die wij tijdens de sessie hebben gekregen zijn goed te gebruiken thuis. Het succes van Tania is dat zij zelf heel open is over haar eigen ervaringen en dat zij helemaal niet oordeelt over waar wij individueel en als paar tegenaanlopen. Wij adviseren iedereen om aan hun seksuele relatie te werken, want iedereen verdient een echte connectie met zijn partner!