Voor stellen

Verrijking van je seksleven

Verrijking seksleven de workshop

 

Herontdek de intimiteit en passie met de workshop Verrijk je seksleven

Als vrouw herken je mogelijk dit:

  • Genoot je niet meer zoals vroeger van jullie intieme momenten, en wil je die passie terug?
  • Voelt vrijen soms als een verplichting en lijkt hij vaker zin te hebben dan jij, en verlang je naar gelijkwaardige verlangens?
  • Word je vaak afgeleid door de zorgen van alledag, je drukke werk, of die eindeloze to-do lijstjes in je hoofd?
  • Zou je graag die innerlijke onrust willen uitschakelen en diepgaand van jullie moment samen willen genieten, met echte connectie?
  • Droom je van vrijen met passie en diepgang, om zo een buitengewoon seksleven te beleven?

Als man herken je misschien het volgende:

  • Mis je die wilde vrijpartijen van vroeger, waar de vonken vanaf spatten?
  • Lijkt het alsof ze niet meer helemaal aanwezig is tijdens jullie intieme momenten, en verlang je naar die diepe verbinding?
  • Verlang je terug naar de spontaniteit, de opwinding, en haar enthousiaste reactie op jouw aanrakingen?
  • Zou je niets liever willen dan haar puur en intens laten genieten van jullie momenten samen?
  • Droom je ervan dat zij ook eens de eerste stap zou zetten om jullie liefdesleven te verrijken?

Deze mooie dingen ga je leren

De obstakels in de slaapkamer hebben vaak twee oorzaken:

De verschillen in hoe mannen en vrouwen seksuele opwinding ervaren kunnen leiden tot misverstanden en een gebrek aan vervulling.
Het feit dat we allemaal te veel in ons hoofd zitten, met gedachten over werk, stress, en to-do lijstjes die onze passie en genot in de weg kunnen staan.
Mijn workshops richten zich op het doorbreken van deze barrières. Ik bied praktische stappen en diepgaande inzichten om meer gevoel en verbinding te ervaren. Hierdoor kunnen jullie samen een fantastisch seksleven opbouwen, waarin jullie verlangens en behoeften volledig vervuld worden. Spannend, speels, opwindend en vooral bevredigend voor jullie allebei.

Schrijf je nu in en herontdek de intimiteit en passie in jullie relatie. Het is tijd om te genieten zoals nooit tevoren. Laat mij jullie begeleiden op deze reis naar seksuele verrijking en diepgaande verbondenheid. Jullie verdienen een liefdesleven dat jullie harten sneller doet kloppen.

 

Workshop 1

Zoals boven uitgelegt, jullie oefenen alleen de aanraking “Vanuit verbinding en gevoel” op elkaars rug en de kleren blijven verder aan. De seksles oefenen jullie veilig thuis met de online training: “sekstechnieken vanuit een ander perspectief”

Meestal hebben we daarvoor 2 á 2,5 uur nodig en de kosten zijn: €290,- per workshop voor twee personen.

Workshop 2

Willen jullie de uitgebreide versie van deze workshop waar jullie wel intieme dingen oefenen, zoals bijv. Body2body, schaamstreekmassage (Vulvamassage), penismassage, G-spot? Orale seks en Gemeenschap oefen wij NIET live! Hier krijgen jullie toegang naar mijn online seksles filmpjes. Ik kan hier uiteraard wel advies op geven.

Meestal hebben we daarvoor 3 uur nodig en de kosten zijn: €360,- per workshop voor twee personen.

Erotische massage

In deze workshop leer ik jullie hoe je elkaar een erotische massage geeft. Hier ligt de focus dus meer op de aanraking (massage). Body2body, schaamstreekmassage (Vulvamassage), penismassage, G-spot stimulatie.

Ook hier krijgen jullie toegang naar mijn online seksles filmpjes. 

Meestal hebben we daarvoor 2,5 uur nodig en de kosten zijn: €290,- per workshop voor twee personen.

Zij gingen je voor

“Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp.”

“Heel fijn persoonlijk consult gehad. Warm, duidelijk en direct. Door problemen zat ik vaak in mijn hoofd en Tania heeft ons tips gegeven om in de verbinding te gaan en uit het hoofd te komen. Direct ’s avonds toegepast en het was echt geweldig! Dank je Tania! Kom zeker bij je terug!”

Waarom is dit een goed moment?

Als je lang met problemen in je liefdesleven blijft rondlopen wordt het alleen maar erger. Dan is de weg naar een liefdevol en spannend seksleven een moeizame. Je lijf gaat steeds meer op de “uit-niet-doen-stand” staan. Pak het daarom nu aan.

Zal mijn liefdesleven meteen veranderen door deze online training te volgen?

Dat zou zo maar kunnen. Als jij dit ook echt wil. Soms is er een kleine verandering nodig in jouw mindset. En soms is deze online training de eerste stap in de goede richting.

Waarom weet jij meer dan ik of mijn partner waardoor je ons zou kunnen helpen?

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik deze methode ontwikkeld. 15 jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje. En door het zelf allemaal te beleven weet ik als geen ander hoe je een intiem en spannend seksleven kunt ontwikkelen. Inmiddels weet ik ook hoe je dat vol kan houden!

Online trainingen

De geheimen van vrouwelijke & mannelijke opwinding

Voor vrouwen

Kom uit je hoofd en voel, beleef intens genot tijdens de seks

Online training €89,-

Voor mannen

Zo krijgt je de connectie en zij haar zin in seks terug

Online training €89,-

Duo Pakket

"Kom uit je hoofd en voel, beleef intens genot tijdens de seks" en "Zo krijgt je de connectie en zij haar zin in seks terug" Beide online trainingen voor €158,-

error: Content is protected !!

Verbeter je seksleven

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven