Voor vrouwen

Kom uit je hoofd en voel

Online training

Ben jij op zoek naar meer rust, intimiteit en passie in je liefdesleven? Je zin in seks kwijt?
Dan help ik je graag – met deze online training – om het maximale uit je liefdesspel te halen.

Lieve vrouw, er is niks mis met jou.
Het is niet uitzonderlijk dat je denkt aan de (huishoudelijke) taken en je gedachten steeds afdwalen tijdens het vrijen. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 32% van de vrouwen aangeeft met meer aandacht te willen vrijen.

Misschien voel jij ook een sterk verlangen naar verbinding en aandacht. Zoek jij ook meer intimiteit en passievolle seks, zodat je dit in een langdurige relatie kunt volhouden. Dit kan allemaal en ik help je daarbij. Mijn aanpak is uniek en al meer dan 10 jaar succesvol.

Ik denk dat je hier tegenaan loopt

 • Je gedachten werken verlammend. Je vinkt je openstaande taken af in je hoofd en twijfelt of je alles wel goed doet. 
 • Dan signaleert ook je partner je afwezigheid tijdens het vrijen. En misschien neemt de laatste tijd niemand meer het initiatief  om daarmee te beginnen. 
 • Als je vrijt lukt het je niet om écht te genieten. Er ontwikkelt zich een muur en je dreigt de connectie met je partner te verliezen.
 • Misschien ervaar je zelfs ongemakken tijdens het vrijen, heb je soms pijn of kan je moeilijk klaarkomen. Gelukkig hoeven dit geen fysieke klachten te zijn!

De sleutel tot

Een gelukkig liefdesleven voor vrouwen

Kom uit je hoofd en voel – online training

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je bent namelijk nooit te oud om te leren. Te leren hoe je uit je hoofd komt en meer gaat voelen. Waardoor je intens gaat genieten van jullie vrijen. En je meer intimiteit en spanning krijgt. Online, zodat je ’t kan volgen waar en wanneer je maar wilt. Doe je mee?

Dit ga je leren

 • De essentiële verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke beleving van seks (er zal een wereld voor je opengaan).
 • Je leert taboe doorbrekend communiceren over dit onderwerp. Hierdoor leer je zowel jezelf als je partner beter kennen, waardoor je beter aan kunt geven wat ik lekker vind.
 • De tools om uit je hoofd te komen, meer te voelen en hierdoor intens te kunnen genieten. Hiermee vergroot je de intimiteit en wordt jou liefdesleven weer spannend.
 • Je leert met aandacht te vrijen waardoor je meer zin in seks krijgt én houd.
 • Je perspectief over en beleving van seks wordt vergroot.

Je krijgt

 • 26 korte en krachtige video’s met inzichten en praktische opdrachten (+/- 6 min per video).
 • Audioberichten ter ondersteuning bij de opdrachten.
 • Bonus: partner-video: ‘leren communiceren wat je lekker vindt’.

Kortom: alles wat je nodig hebt om jullie seksleven weer nieuw leven in te blazen. En dat voor maar 89 euro. Daar hoef je niet over na te denken, toch?

Zij gingen je voor

“Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp.”

“Heel fijn persoonlijk consult gehad. Warm, duidelijk en direct. Door problemen zat ik vaak in mijn hoofd en Tania heeft ons tips gegeven om in de verbinding te gaan en uit het hoofd te komen. Direct ’s avonds toegepast en het was echt geweldig! Dank je Tania! Kom zeker bij je terug!”

Waarom is dit een goed moment? 

Als je lang met problemen in je liefdesleven blijft rondlopen wordt het alleen maar erger. Dan is de weg naar een liefdevol en spannend seksleven een moeizame. Je lijf gaat steeds meer op de “uit-niet-doen-stand” staan. Pak het daarom nu aan.

Is deze online training alleen voor vrouwen?

JA! Maar aan het einde is er ook een partner-video, waar je man of vriend naar kan kijken.

Zal mijn liefdesleven meteen veranderen door deze online training te volgen?

Dat zou zo maar kunnen. Als jij dit ook echt wil. Soms is er een kleine verandering nodig in jouw mindset. En soms is deze online training de eerste stap in de goede richting.

Waarom weet jij meer dan ik of mijn partner waardoor je ons zou kunnen helpen?

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik deze methode ontwikkeld. 15 jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje. En door het zelf allemaal te beleven weet ik als geen ander hoe je een intiem en spannend seksleven kunt ontwikkelen. Inmiddels weet ik ook hoe je dat vol kan houden!

Ja ik doe mee en investeer €89,- in ons liefdesleven

PS: Wil je partner ook mee doen met zijn online training ‘Help mijn vrouw heeft geen zin meer’, bestel dan samen met korting.
Koop je de 2de training samen dan ontvang je €20,- korting.