Erotische workshops

Erotische workshops
& persoonlijke coaching

Wil jij (nog) meer genieten van seks? Een nog betere minnaar of minnares worden? Wil je de verborgen geheimen van de mannelijke en vrouwelijke seksualiteit ontdekken? Wil je beter over seks communiceren en diepere niveaus van intimiteit beleven? En wil je ook praktische tips voor in bed? Dan is een seksworkshop of een persoonlijke coaching iets voor jou.

Als seks-intimiteit coach heeft Tania Mulder veel ervaring met het begeleiden van vrouwen, mannen en stellen om hun seksleven te verrijken of te verbeteren. Misschien heb je al nieuwe inzichten opgedaan met de tips op deze website.

Wil je een laag dieper, dan zijn er verschillende workshops en coaching sessies waar je uit kunt kiezen.

Omdat mannen en vrouwen anders in elkaar zitten, is het aanbod in workshops en individuele lessen ook verschillend. Er zijn persoonlijke coaching sessies voor mannen en vrouwen apart en er zijn coaching sessies voor stellen. Tania geeft handige inzichten om je partner seksueel te leren kennen en natuurlijk vele tips en technieken om hem/haar te verleiden en op te winden.

Hoe ziet een seksworkshop eruit?

Wil je een intens seksleven en ben je op zoek naar verrijking? Laat je dan verrassen door Tania’s praktische tips: wedden dat je nieuwe technieken leert? Tania is zeer gepassioneerd en heeft veel (persoonlijke) ervaring met genieten van seks en het onderhouden van een langdurige, goede seksuele relatie met haar partner. Daarnaast is Tania goed in het bewaken van grenzen en weet ze zo steeds een veilige ruimte te creëren waarin je haar alles kunt vragen waar je al lang benieuwd naar bent… geen onderwerp is te gek!

Ervaar je problemen in je seksleven? Of is de seks een vaste routine geworden en wil je de sleur doorbreken? Ook dan ben je bij Tania aan het juiste adres. Elke workshop begint met een gesprek, waarin je jouw specifieke vraag, thema of wens kunt aangeven. Tania vraagt goed door en zal samen met jou/jullie naar een oplossing toewerken. Als dat nodig is geeft ze extra uitleg of informatie, altijd afgestemd op de specifieke vraag of situatie van de deelnemer(s). Ze geeft advies en praktische oefeningen die daar bij passen.

Klik hieronder voor meer informatie over het aanbod voor mannen, voor vrouwen en voor stellen.

Erotische workshops voor mannen

 • Wil je leren om een vrouw te beminnen en haar vol overgave met je te laten vrijen?
 • Wil je haar naar extatische hoogtepunten brengen?
 • Wil je leren waarom vrouwen soms zo moeilijk op te winden zijn? En hoe je haar wél kan verleiden?

Meer weten? Workshops voor mannen

Erotische workshops voor vrouwen

 • Wil je meer genieten in bed?
 • Wil je leren hoe je een man beter kunt beminnen?
 • Wil je je meer gewild voelen?
 • Wil je meer kunnen genieten van je vrouwelijkheid?

Meer weten? Workshops voor vrouwen

Erotische workshops voor stellen

Loop je tegen problemen aan en wil je je seksleven verbeteren? Zoals “geen zin in seks”, “niet kunnen klaarkomen” of de klik niet kunnen vinden? neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis telefonisch advies gesprek.

 • Is seks een vaste routine geworden?
 • Wil je elkaar weer leren verrassen?
 • Echt aandacht en tijd besteden aan elkaar?
 • Kunnen jullie de klik niet vinden?
 • Heb je problemen met klaarkomen?
 • Of hebben jullie minder/geen zin meer in seks?

Meer weten? Workshops voor stellen

Verbeter je seksleven

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven