Voor mannen

Word een goede minnaar

Privé workshop

Krijg meer zelfvertrouwen in het verwennen van een vrouw tijdens de seks

 

 • Ben je onzeker over je seksuele prestatie omdat je weet dat er meer kan?
 • Wil je graag de vrouwelijke opwinding beter begrijpen?
 • Lukt het je niet om een vrouw goed te beminnen en te laten genieten omdat je merkt dat zij er niet helemaal bij is?
 • Denk je vaak niet genoeg te snappen van wat haar opwindt en waar ze naar verlangt tijdens jullie seks?

Zou je een vrouw graag in extase brengen tijdens een vrijpartij? Lekker samen genieten vanuit verbinding, connectie en spel.

Dat kan!

Privé workshop

Word een goede minnaar

In deze workshop leg ik je uit hoe de vrouwelijke en mannelijke opwinding werkt. Samen kijken we naar hoe dit verschil van invloed is op de beleving van jullie seks. Je leert meer vanuit haar behoefte te handelen en haar goed aan te voelen.

 • Je zelfvertrouwen over je seksuele prestaties is veel groter dan voorheen
 • Je begrijpt nu hoe de vrouwelijke opwinding werkt
 • Je speelt goed in op haar behoefte, waardoor zij los laat, zich aan je overgeeft en in extase komt tijdens de seks

Dit krijg je

 • Je krijgt uitleg over de verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke manier van opwinding
 • We kijken samen welke overtuigingen je belemmeren
 • Ik leer je de geheimen van de vrouwelijke opwinding
 • Je krijgt toegang tot tien filmpjes met sekstechnieken hoe je je partner kan bevredigen

Informatie:

De workshop vindt plaats op mijn sfeervolle locatie, speciaal hiervoor ingericht in Hilversum

Meestal hebben we daarvoor anderhalf uur nodig.

De kosten zijn : € 250 per workshop voor één persoon.

Zij gingen je voor

Als single jongen was ik erg benieuwd wat een praktijk cursus i.p.v. boeken, feedback en eigen ervaringen mij nog meer bij kon brengen. Ik had altijd al een andere kijk op seks dan de meeste mannen voor mijn gevoel en het was altijd lastig om met vrienden over dit onderwerp in detail te praten, want dan ervaar je al snel de porno-achtige grootspraak. Ja, leuk om het weg te lachen daarna, maar wijzer werd ik er niet van. Het was dus superfijn en interessant om van Tania bevestiging te krijgen en een nieuwe kijk op bepaalde technieken en details aangeleerd te krijgen en supertof om te zien dat iemand de focus juist op gevoel legt, want het is super belangrijk! Via via kreeg ik een vrouwen groepschat te zien waarin ik als “seks god” verklaard werd. Dit is zeker dankzij Tania. “Great sex will be reported far and wide among the lands” zeggen ze haha. Heel veel plezier iedereen die les gaat krijgen van Tania! Een goede persoonlijke investering en ook voor koppels uiteraard.

Ik ben deze week bij Tania geweest. Nog nooit eerder gedaan of überhaupt eerder aan gedacht. Tania is een lieve spontane ‘no nonsense’ vrouw met overtuiging. Gedreven om nederland te helpen door met tips & tricks hun sexleven naar het volgende niveau te brengen. Ontzettend bedankt!

Openhartig, beschaafd, leuk en leerzaam. Verschillende belangrijke puzzelstukjes vallen op hun plaats. Waarin mannen en vrouwen vaak anders denken, en waarin (en hoe) ze juist kunnen samenkomen. Dank je wel!

Whaaaaaauw is wat mijn gevoel beschrijft. In het afgelopen jaar ben ik een aantal keren bij Tania geweest om de wereld van de goede minnaar te ontdekken. Mijn hele beeld van het verschil in sexuele beleving tussen vrouwen en mannen heeft ze in de eerste sessie helemaal op zijn kop gezet. Ik had het idee dat het op en neer toch wel de hoofdzaak was. Hmm… “its all about the mind” verteld ze dan……zou dat echt zo zijn denk je dan ? Haar tips om de mind van de vrouw in focus te krijgen door het hele vrouwenlichaam al masserend te ontdekken en vooral te leren lezen ben in de praktijk gaan brengen. Ik was stomverbaasd om te zien wat het met een vrouw doet als haar mind helemaal in het genot op gaat. Dat ik na één sessie al zo’n verschil kon maken smaakte naar meer dus nog een sessie geboekt. Toen is ze meer ingegaan op de variatie in het spel, de G-spot en hoe je je orgasme uit kunt stellen waardoor je er beiden veel langer van kan genieten. Ook deze informatie had weer een verslavende werking voor de Lady’s maar ook voor mij. Dus nog een sessie geboekt waarin ze de puntjes op de i heeft gezet. Van hoe je een dag van te voren al kan beginnen, het (soft) dominante spel en nog vele tips om tot in de details een goede minnaar te worden. Vroeger kreeg ik geen klachten en ik dacht dat ik het dus wel goed deed. Nu weet ik beter. Ik krijg “heerlijke” complimenten want wie wil er de volgende dag geen appje ontvangen met “Verslavend lekker….Geen enkele man geweest die mij zo kon betoveren….Ik ben verre van een muurbloempje maar dit……Gevaarlijk verslavend….Zeg alsjeblieft geen nee tegen een volgende date” enzovoort. Ook durf ik nu door te vragen waardoor ik steeds weer bijleer want geen vrouw is hetzelfde. Ik kan het elke man van harte aanbevelen, het is een verrijking van je leven in vele opzichten. En….voor diegenen die het bovenstaande niet geloven, gewoon niet geloven want ik blijf graag het verschil maken. Ik vond het in een woord GEWELDIG, super bedankt Tania.

Wil jij (weer) lekker vrijen?