Zo laat je een vrouw intens genieten

Als een vrouw eenmaal zin heeft in meer, kun je van alles doen om haar te laten genieten. Hier een aantal technieken die lang niet alle mannen beheersen, maar je zeker een goede minnaar maken: erotische massage, slow beffen, vingeren met extra’s en intiem neuken. De erotische massage is bedoeld om een vrouw verder in de stemming te brengen. Slow beffen, vingeren met extra’s en intiem neuken doe je pas als ze al opgewonden is en verder wil gaan.

Wil jij de beste minnaar worden die een vrouw ooit heeft gehad? Oprechte complimenten krijgen? Doe dan het volgende.

Erotische massage

Een erotische massage kan heerlijk zijn om elkaar te geven. Een erotische massage kan heerlijk zijn op zich, maar ook goed werken als voorspel.

Tips voor een super erotische massage

 • Zorg dat je een warme ruimte hebt
 • Leg een matras op de grond, maak het knus. Steek kaarsen aan, zet een zacht muziekje op. En heel belangrijk: zorg dat je niet gestoord kunt worden. Doe dus je telefoon uit, gordijnen dicht en breng je kinderen naar de oppas. Zorg dat je de tijd kunt nemen.
 • Kies wie van jullie twee eerst de erotische massage krijgt
 • Die persoon gaat op zijn buik liggen.
 • Gebruik veel massage-olie of glijmiddel Gebruik glijmiddel op siliconebasis! Zo kun je het makkelijkst over de huid glijden. Let op: ga je daarna met condoom vrijen, zorg dan dat je de penis en handen eerst wast, zodat er geen olie opzit. Olie tast rubber namelijk aan.

Wat je ook doet tijdens de erotische massage

Maak de bewegingen langzaam en een beetje plagerig. Het is geen sportmassage, je hoeft de spieren dus niet stevig te kneden. Bij een erotische massage raak je elkaar juist zachter aan om elkaar op te winden.

Waar start ik met masseren?
Je masseert eerst de onderbenen, dan de bovenbenen, dan de billen en de rug. De vagina en borsten bewaar je voor het laatst! Dit is belangrijk, anders ga je te snel. Je wilt de spanning opbouwen.

Ga niet te snel!
Als je te snel gaat is een vrouw nog niet ontspannen en in de stemming. Ze kan dan dichtklappen en denkt dat je maar op één ding uit bent: haar zo snel mogelijk nemen. Door haar langzaam en stap voor stap aan te raken zal ze het vertrouwen krijgen dat je op haar tempo wilt gaan en haar genot het belangrijkst vindt.

Wil je duidelijk zien hoe je een goede erotische massage geeft?
Bestel dan de online stream “erotische massage”. Daar wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je de perfecte massage kunt geven aan je partner. De stream kun je aanzetten tijdens de massage. Ook kun je een cursus “erotische massage” volgen, dit kan als bijvoorbeeld een stel of met een hele groep.

Seks tip 8: Vrijen met aandacht
Ook als je verder gaat met vrijen en je haar overal gaat zoenen en likken en masseren, vinden vrouwen het fijn als je aandacht blijft houden voor haar.

Hoe vrij je met aandacht?

 • Kijk haar regelmatig in de ogen
 • En kijk haar liefdevol en geil aan, laat haar zien dat je haar opwindend vindt en het bijzonder vindt om seks met haar te hebben. Zie wat voor prachtige en geile vrouw ze eigenlijk is.
 • Geniet van haar mooie en zachte lichaam
 • Jij mag dat nu gaan aanraken en er van genieten, niemand anders, hoe bijzonder is dat!
 • Raak haar aan met aandacht
 • Neem ook daar dus de tijd voor, voel haar echt.
 • Besef je dat het orgasme nu niet belangrijk is
 • De weg erheen is waar je samen met haar van kan genieten.

Direct online bekijken hoe het moet?

 

Slow beffen

Veel mannen denken dat vrouwen beffen het lekkerst vinden als hun tong snel, stevig en gericht over de clitoris gaat. Mis! Door heel langzaam te likken, kan je een vrouw gek maken en voelt haar hele onderlichaam als één grote erogene zone. Vandaar de term slow beffen: langzaam. Let op: Het doel van slow beffen is haar echt laten genieten, niet om haar zo snel mogelijk naar een orgasme te brengen. Veel vrouwen kennen dit gevoel helemaal niet, dus je zal haar verbazen…

Voordat je begint met slow beffen

 • Belangrijkste tip
  Lik nog niet direct over de clitoris, maar eerst erlangs (over schaamlippen, ingang vagina). Pas na een tijdje lik je heel zachtjes (‘per ongeluk’) langs de clitoris en dan weer weg. Bouw dit langzaam op. Je zult merken dat ze op een gegeven moment meer wil.
 • Lik met een brede ontspannen tong
  Dus niet met een puntje!
 • Lik zo langzaam als je kan
  Hoe langzamer, hoe intenser het zal gaan voelen bij haar.
 • Let goed op haar lichaamstaal
  Houdt ze haar benen bij elkaar, dan ga je waarschijnlijk te snel of vind ze het niet lekker. Spreid ze haar benen verder, dan geniet ze. Kreunt ze, en ademt ze diep en snel? Dat is ook een goed teken. Is ze juist heel stil, dan heeft ze moeite om zich over te geven.

De techniek van het slow beffen

 • Lik heel langzaam langs en over haar schaamlippen.
 • Maak rondjes rond de vagina en langs de schaamlippen.
 • Wat je ook doet, ga niet direct op de clitoris af.
 • Als je de clitoris raakt, doe je dit zachtjes!
 • Alleen met je lippen, of door je tong er speels langs te laten gaan.
 • Pas als ze je smeekt om verder te gaan, kun je haar clitoris meer en intenser gaan likken.

Wil je de slow beffen techniek zien en zo nog beter leren?

Vingeren met extra’s, vaginale massage.

In de Tantra ook Yoni massage genoemd. 
Mannen vingeren een vrouw vaak alleen om haar zo snel mogelijk klaar te laten komen, in het voorspel of tijdens het neuken. Maar wist je dat vrouwen het heel lekker vinden als je er wat meer tijd voor neemt en haar heel langzaam en zacht stimuleert? Belangrijk: Hoe langzamer en zachter je haar aanraakt, hoe intenser het gevoel voor haar zal worden. Lees hier meer over de vaginale massage, oftewel: vingeren met extra’s of Yoni massage.

De techniek van vingeren met extra’s

 • Gebruik veel massage gel
  Op waterbasis bij massage gel of glijmiddel op silicone basis bij glijmiddel. Gebruik geen olie, dat kan gaan irriteren.
 • Glijdt extreem langzaam met je hand over haar hele schaamstreek
 • De venusheuvel, de schaamlippen, de ingang van de vagina. Hoe langzamer je gaat, hoe intenser het kan voelen voor de vrouw en hoe meer opgewonden ze wordt. Dit klinkt misschien gek, maar zachte bewegingen kunnen juist veel meer opwinding veroorzaken dat stevige en gerichte massage. Probeer maar uit en vraag aan de vrouw wat ze lekkerder vindt.

Ook hier

 • Ga niet direct naar de clitoris, masseer in eerste instantie juist alles behalve de clitoris…
 • Gebruik je platte hand
  Niet 1 vinger. Je aait als het ware over de hele vagina heen.
 • Pas als de vrouw heel erg opgewonden is
  Ga je ook haar clitoris aanraken. Eerst zachtjes en bijna toevallig. Later wat gerichter. Hoe je merkt dat ze geil is? Ze opent haar benen meer voor je en drukt haar bekken naar je hand.
 • Tijdens de vaginale massage en het beffen
  Kun je ook haar G-spot stimuleren. Dat zal haar nog geiler maken en een intens orgasme geven.

Precies zien hoe het werkt?

Intiem neuken

Heb je een vrouw lekker opgewonden gemaakt met plagen, zoenen, strelen en likken? En voelt ze zich gezien en gewild door jou? Dan zal ze je met een beetje geluk vragen om genomen te worden door jou…

Let op: neuken is voor de meeste vrouwen niet het hoogtepunt van seks, omdat de ingang van de vagina voor hen lang niet zo gevoelig is als hun clitoris of anus. Als je het goed aanpakt kan neuken voor vrouwen echter wel erg geil zijn, omdat het heel intiem kan zijn en een manier is voor vrouwen om gedomineerd te worden. En dat vinden sommige vrouwen ook heel plezierig.

Lekker neuken = intiem neuken
Voor veel vrouwen is lekker neuken intiem neuken. Dat wil zeggen: neuken met liefde. Dat kan best geil en ruig zijn, als er maar contact is tussen haar en de man. Veel vrouwen houden ook van liefdevolle seks die wat minder ruig is, en juist gevoelig. Vergis je niet: dit kan hele geile seks zijn. Langzame en diepe bewegingen voelen vaak veel intenser dan snel en hard.

Voordat je begint met intiem neuken

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen
Ga nooit neuken zonder dat je je dame geil en nat hebt gemaakt: zoen, streel, lik, vinger, masseer haar dus al lange tijd voordat je begint met neuken.
Neuken is alleen lekker als de vagina erg vochtig is
En haar schaamlippen goed opgezwollen zijn. Door opwinding vormt zich namelijk een soort stootkussentje, waardoor de penis makkelijker in de vagina glijdt en het neuken intenser voelt. Je kunt glijmiddel gebruiken, maar let op: heb je dat nodig, dan is dat meestal een teken dat ze nog niet opgewonden genoeg is. Beter neem je meer tijd om haar nog wat meer opgewonden te maken. Zie alle tips hiervoor, om dat voor elkaar te krijgen.

Hoe neuk je intiem?

 • Houdt oogcontact tijdens het neuken
  Niets is geiler dan zien hoe je dame geniet, en ook niets is intiemer. Ook voor haar is dit heerlijk. Je hoeft natuurlijk niet alleen het missionaris standje te doen, maar zorg wel dat je haar af en toe aan kan kijken.
 • Bouw het neuken langzaam op
  Zorg dat je penis glad is door haar vocht of gebruik wat speeksel en steek hem steeds iets verder in de vagina, totdat hij helemaal glad is.
 • Zoen haar terwijl je haar neukt
  Kus haar nek, haar lippen, haar borsten. Geniet van elk moment dat je in haar bent en race dus niet naar je orgasme toe.
  Fluister en kreun haar lieve en geile dingen toe
 • Laat haar merken hoe lekker je haar vindt en hoe geil ze jou maakt.
 • Gebruik je handen om haar clitoris, perineum en anus aan te raken tijdens het neuken
  Dit windt meestal meer op dan neuken alleen. Bouw dit echter wel langzaam op en let goed op haar reactie, niet iedere vrouw vind dit even fijn.

Wat zijn don’ts tijdens (intiem) neuken

 • Alleen met jezelf bezig zijn.
 • Heel snel met je penis in de vagina gaan, zonder opbouw.
 • Snel en hard neuken, zo snel mogelijk naar je orgasme.
  En dus: neuken zonder dat je haar eerst heel geil en vochtig hebt gemaakt.

Kortom: keiharde pornoseks van een half uur is eigenlijk nooit lekker voor een vrouw en voor de meeste mannen niet eens goed vol te houden, dus dat komt goed uit.

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met sekscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.

Verbeter je seksleven

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven