Penismassage

Hoe geef je een penismassage

Penismassage: Aftrekken met Extra’s 

Verwen Jouw Partner met Sensuele Genoegens

Ben je op zoek naar manieren om je partner te verwennen en jullie intieme momenten naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de geheimen van een penismassage, waarbij aftrekken een geheel nieuwe betekenis krijgt. Bij mij ontvang je waardevol advies om jouw partner te verrassen met een penismassage die hem volledig zal betoveren.

Voorbereiding voor een goede penismassage:

Voordat je begint, is een goede voorbereiding belangrijk om de penismassage soepel te laten verlopen. Gebruik massageolie, melk of glijmiddel om ervoor te zorgen dat je handen moeiteloos over de penis kunnen glijden. Verwijder eventuele ringen om ongemak te voorkomen. Houd er rekening mee dat verschillende delen van de penis gevoeliger zijn dan andere, zoals de eikel en de ballen. Masseer met gevoel, niet te zacht maar ook niet te hard.

Ontdek nieuwe technieken voor een penismassage:

Aftrekken kan veel meer zijn dan alleen een simpele op-en-neergaande beweging. Experimenteer met verschillende technieken om variatie en opwinding toe te voegen aan de penismassage. Gebruik bijvoorbeeld niet alleen je vingers, maar ook je handpalm voor een andere sensatie. Varieer het tempo en de druk om de sensaties te intensiveren. Luister goed naar de reacties van je partner en ontdek wat hij het meest plezierig vindt.

Betrek de erogene zones:

Wil je de penismassage nog opwindender maken? Betrek dan de erogene zones van je partner erbij. Denk aan het stimuleren van het perineum, het gebied tussen de anus en de balzak, dat vaak gevoelig is voor aanraking. Een zachte massage van de ballen tijdens het aftrekken kan ook voor extra genot zorgen. Ontdek samen wat je partner het meest opwindend vindt en pas je technieken dienovereenkomstig aan.

Open communicatie en comfort:

Een open communicatie en het creëren van een comfortabele sfeer zijn essentieel tijdens een penismassage. Moedig je partner aan om zijn voorkeuren en grenzen aan te geven, zodat je zijn wensen kunt vervullen. Respecteer altijd zijn grenzen en wees bereid om nieuwe dingen uit te proberen, zolang jullie je er allebei prettig bij voelen.

Conclusie:

Met de juiste technieken en een speelse benadering kan aftrekken veranderen in een onvergetelijke penismassage. Neem de tijd om te verkennen, te communiceren en het plezier te vergroten. Verras jouw partner met nieuwe sensaties en maak van jullie intieme momenten een ware sensuele verwennerij.

genot van een penismassage
penis massage
penismassage

De seksles instructie video’s laten precies zien hoe je een man of vrouw intens kunt laten genieten in bed.

  Zes maanden lang krijg je toegang tot trainingsvideo’s om zo te kijken hoe het kan, te voelen hoe het is en te beleven dat je nooit meer anders wil.
  Geen pornoplaatjes, maar echte seksuele handelingen begeleidt met instructies en uitleg van Tania. Wat is wel erg lekker en wat kan je beter niet doen. Nieuwe technieken, verrassende inzichten met heerlijke seks als beloning.
  Samen kijken of alleen. Samen oefenen of alleen. Het is jouw keuze. Dit zul je leren en nog veel meer…

  • Body2body, Penismassage, Schaamstreek maasage, gspot en nog veel meer
  Voor mannen

  Breng een vrouw in extase!

  Online training €49,95

  Voor vrouwen

  Maak hem gek van verlangen!

  Online training €49,95

  Voor stellen

  Duo Pakket

  Online trainingen Breng een vrouw in extase & Maak hem gek van verlangen van €99,90 voor €79,90

  Seksles / sekscoaching

  Seksles / sekscoaching

  Herken je dit als man?  Mis je jullie wilde vrijpartijen van vroeger? Lijkt het wel alsof ze er niet meer helemaal bij is als jullie wel vrijen? Mis...

  Lees meer

  Verbeter je seksleven

  Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips & nieuwe trainingen

  Gefeliciteerd met het verbeteren van je seksleven